Zumba gold

Een heerlijke work-out op latin muziek! Minder intensief dan Zumba, zodat u ook met een blessure nog kunt meedoen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Zumba zeer gezond is. Ook voor senioren is Zumba zeer geschikt om fit en gezond te blijven. Zumba gold is een volledige work-out op Latijns Amerikaanse muziek. Het versterkt de spieren, maar maakt de spieren ook los. De Zumba bewegingen zijn door iedereen aan te leren en helemaal niet moeilijk. Blijf vooral niet zitten, hou uw lichaam fit en gezond met Zumba Fitness.

Zumba is geschikt voor beginners en actieve ouderen en mensen met een blessure en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle work-out. Zumba garandeert dat iedereen een effectieve work-out kan volgen.

Zumba werkt effectief! Na een aantal Zumba-lessen heb je al de indruk dat het volgen van de Zumba een invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt: het is en blijft een work-out. Een van Zumba's grote troeven is dat je je hele lichaam aan het werk zet: je benen blijven constant in beweging door de basispasjes. Je armen komen erbij naarmate je je de oefeningen eigen maakt, dit brengt met zich mee dat ook je middel in beweging blijft. Voor de jeugd is dit een fantastische manier om te bewegen!

Zumba maandag van 19.00-19.50 uur in Dorpshuis Usquert - instructeur Marijke Kuiper van Dansschool Marijke

#
#
Back to Top