Freerunning

De sport op dit moment voor de jeugd!
Wij zijn de eerste vereniging in noord Groningen die Freerunning aanbied aan de jeugd.

Freerunning is een in Frankrijk ontstane loopdiscipline, waarin deelnemers proberen hindernissen te overwinnen op een zo vloeiende en snel mogelijke manier. Zo'n parkour kan zowel binnen als buiten gemaakt worden. Wij doen het in de sportzaal. Het doel is het verleggen van grenzen door middel van vele technieken om obstakels te overwinnen. Naast fysieke kant, is de vrijheid en het verleggen van grenzen ook erg belangrijk.
Freerunning is voor jongens en meisjes. De groepen worden ingedeeld op niveau niet op leeftijd. Het is geweldig om te zien wat ze in een korte tijd leren! Ze worden sterker, verbeteren hun conditie, leren vallen kortom DE sport voor de jeugd!

Op vrijdag in sporthal de Mencke Uithuizen:
Groep 1 18.00-19.00 uur voor jongens en meisjes (Vrije plekken)
Groep 2 19.00-20.00 uur voor jongens en meisjes (VOL)
Groep 3 20.00-21.00 uur voor jongens en meisjes (VOL)

De groepsindeling wordt niet bepaald door leeftijd maar gaat op niveau. De leiding bepaald in welke groep je komt. Iedereen start in groep 1.

De minimumleeftijd voor Freerunning is 6 jaar.

De Freerunning lessen staan onder leiding van Gohkan Destina.

Kledingadvies:
Trek makkelijk zittende kleding aan. Joggingbroek of korte broek, met T-shirt of hemd. Geen trui met capuchon. Soepele sportschoenen die NIET buiten gedragen worden.
Kijk ook eens naar onze kledinglijn (zie onder kopje "de vereniging") te verkrijgen bij Sporthuis Winsum.

Voor meer informatie over Freerunning lessen en het aanvragen van een proefles kunt u contact opnemen via freerunning@gav-unitas.nl.

#
#
Back to Top